Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gruszka z camembertem

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

gruszki 2 szt
ser camembert 2 szt
rukola 1 garść

Przepis i sposób przygotowania na: Gruszka z camembertem

Kroki postępowania

1
Gruszki przekroić na pół i wydrążyć środki na 0,5 cm od ścianek gruszki.
Krok 1 - Gruszka z camembertem foto
2
Ser pokroić na małe kawałki.

Krok 2 - Gruszka z camembertem foto
3
W połówki gruszki włożyć ser.
Krok 3 - Gruszka z camembertem foto
4
Gruszkę złożyć w całość i owinąć w folię aluminiową. Piec około 15-20 minut w nagrzanym piekarniku.

Krok 4 - Gruszka z camembertem foto
5
Po upieczeniu gruszkę wyjąć w folii i położyć na rukoli, można pokroić w plastry. Podawać na gorąco.
Krok 5 - Gruszka z camembertem foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 28.09.2015 14:02
Tylko tak robić.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak