Przepis i sposób przygotowania na: MUFFINKI BANANOWE Z CZEKOLADĄ
Kroki postępowania
Upieczone muffiny odstawiamy do wystygnięcia. Wyciągamy z foremek i dekorujemy polewą czekoladową, posiekanymi orzechami i słonecznikiem.
mąka | 2 szklanki |
cukier | 2/3 szklanki |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
cukier waniliowy | 2 łyżeczki |
aromat bananowy | |
mleko 2% | 1 szklanka |
olej | 80 g |
jajko | 2 szt |
banan | 2 szt |
polewa czekoladowa | |
orzechy posiekane | |
słonecznik łuskany |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: