Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka tunezyjska
Wymieszałem, skropiłem oliwą. Na wierzchu ułożyłem pokrojone jajka ugotowane na twardo , tuńczyka, kapary i oliwki. Udekorowałem listkami mięty.
pomidory | 250 g |
papryka żółta | 150 g |
pepperoni | 100 g |
ogórek sałatkowy | 1 szt |
cebula | 1 szt duża |
mięta świeża siekana | |
ocet 10 % | 2 łyżki |
oliwa | 6 łyżek |
jajko ugotowane na twardo | 2 szt |
tuńczyk kawałki w oleju | 1 puszka |
kapary | 1 łyżka |
oliwki czarne | 10-12 szt |
sól |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: