Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z młodej kapusty i selera
Z dwóch łyżek wody, oliwy, soku z cytryny oraz przypraw przygotowujemy dresing, którym polewamy warzywa. Łączymy i pozostawiamy najlepiej na 1h aż smaki się połączą.
kapusta | 1/2 szt |
seler konserwowy | 1 słoiczek |
dymki ze szczypiorkiem | 1 pęczek |
papryka w płatkach | 2 łyzki |
marchew | 1 szt |
oliwa | 2 łyżki |
sok z cytryny | 1/4 szt |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
tymianek | |
Papryka słodka mielona Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: