Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka obiadowa z młodej kapusty

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta 1/4 szt
marchewka 1-2 szt
papryka czerwona 1/4 szt
papryka żółta 1/4 szt
ogórek zielony 1 szt
koperek 1/2 pęczku
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat
oliwa 2-3 łyzki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka obiadowa z młodej kapusty

Kapustę oczyścić z uszkodzonych i zwiędłych liśći i wraz z obraną marchewką zetrzeć na tarce o drobnych oczkach ( ja użyłam robota). Papryki i obranego ogórka pokroić w paseczki. Posypać posiekanym koperkiem. Polać oliwą z oliwek, doprawic solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Malgorzata549 07.07.2015 12:46
pyszny pomysł
paula191919 07.07.2015 08:50
bardzo fajny pomysł
Aannkaa82 26.06.2015 20:22
Zapomniałam o czerwonej cebuli.... W skłądnikach powinna jeszcze byc czerwona cebula.
Alex_M 25.06.2015 09:55
smaczna surówka :)
myszka6 25.06.2015 09:12
Pyszności ,naprawdę fajna surówka
wwwiolka 24.06.2015 22:51
Bardzo fajny przepis.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak