Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sznycle z pieczarkami i serem

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sznycle z indyka 8 szt
pieczarki 30 dag
cebula 1 st
Kucharek przyprawa do potraw do smaku
pieprz do smaku
ser żółty 8 plastrów
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Sznycle z pieczarkami i serem

Sznycle rozbić lekko- przyprawić i usmażyć na rozgrzanym oleju na złoto.
Odstawić na ręczniki papierowe.
Na tej samej patelni usmażyć pokrojone pieczarki z cebulą- przyprawić.
Kłaść porcje pieczarek na sznycle- przykryć plasterkiem sera.
Zapiekać w piekarniku rozgrzanym do 180 aż ser się roztopi.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ada-Gaba 19.09.2016 22:07
apetycznie wyglądają
gosia56 10.07.2015 12:45
na pewno pyszne;)
Aleksandra/Olcia 10.07.2015 11:48
lubimy takie mięsko
Damiano
Damiano 10.07.2015 08:22
bardzo smaczne
Pani Domu 10.07.2015 07:46
dobre sznycle
ilka01 09.07.2015 21:08
super danie :)
Anna169Hosz 09.07.2015 20:45
Wyglądają apetycznie!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak