Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z papryką

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jaja 8 sztuki
sól i pieprz
majonez 2 łyżki
curry
papryka konserwowa 1 kawałek

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z papryką

Jajka ugotować w osolonej wodzie. Ostudzić, obrać, bardo drobno posiekać lub zmielić. Paprykę bardzo drobno pokroić w osączyć. Paprykę połączyć z jajkami, dodać majonez, sól i pieprz do smaku oraz szczyptę curry. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 11.07.2015 07:08
muszę spróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak