Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z marynowanymi pieczarkami, marynowaną papryką i kukurydzą

3.0
(11)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki marynowane 1 słoiczek
papryka konserwowa 1 słoik
kukurydza w puszce 1/2 puszki
jajko 3 szt
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z marynowanymi pieczarkami, marynowaną papryką i kukurydzą

1. Pieczarki marynowane wyjmuję z zalewy i kroję w plasterki. Paprykę wyjmuję z zalewy i kroję w kostkę. Jajka gotuję na twardo, obieram i kroję w kostkę. Kukurydzę odsączam z zalewy.

2. Wszystkie przygotowane składniki dokładnie ze sobą mieszam. Sałatkę doprawiam do smaku solą oraz pieprzem. Gotową sałatkę wykładam na talerz. Podaję z pieczywem i wędliną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jagódka77 12.09.2015 16:46
same pyszności
Ewelina1991 01.09.2015 09:00
świetna sałatka
Maridka19 01.09.2015 08:58
pyszna sałatka
pestka 01.09.2015 08:11
bardzo smaczna przekąska
berys18 01.09.2015 07:44
lubię takie kolorowe sałatki, super
wwwiolka 31.08.2015 21:10
Bardzo fajny przepis.
agnieszka214 31.08.2015 21:07
lubie pyszne sałatki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak