Przepis i sposób przygotowania na: Potrawka z ryżem, pieczarkami i wieprzowiną
Przełożyć warzywa do mięsa, dodać przecier pomidorowy, wymieszać i zagotować. Dodać ryż i znów wymieszać. Podawać z kleksem śmietany.
Smacznego :)
ryż | 150 gram |
pieczarki | 100 gram |
papryka czerwona | 1 szt |
cukinia żółta | 1/2 szt |
mięso wieprzowe | 250 gram |
cebula | 1 szt |
przecier pomidorowy | 2 łyżki |
olej | |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
masło | 1-2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: