Przepis i sposób przygotowania na: Tarta z tuńczykiem
Doprawiać do smaku ziołami (można dodać czosnek oraz ser pleśniowy)
Piec 20 minut w temp. 180 stopni.
mąka pszenna | 1 i ¼ szklanki |
masło | 150 g |
jajko | 1 sztuka |
żółtko jajek | 1 sztuka |
tuńczyk w sosie własnym | 2 puszki |
cebula | 1 sztuka |
kukurydza w puszce | 1/2 puszki |
ogórki kiszone | 3-4 sztuki |
śmietana | 1 szklanka |
ser żółty | 100-150 g |
białko | 1 sztuka |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: