Przepis i sposób przygotowania na: Toskańska zupa pomidorowa z nutą paprykowo-czosnkową z chrupiącymi grzankami
Kroki postępowania
Smacznego.
pomidory | 2 kg |
cebula biała | 1-2 sztuki |
papryka czerwona | 1 sztuka |
oliwa | 2 łyżki |
marchew | 2 sztuki |
pietruszka | 1 sztuka |
seler korzeniowy | 1 sztuka |
woda | 2 litry |
czosnek ząbki | 1-2 ząbki |
Bazylia suszona Prymat | 1-2 szczypty |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1-2 szczypta |
Kucharek przyprawa uniwersalna | 1-2 łyżeczki |
olej do smażenia | 15 ml |
Czosnek suszony Prymat | 1-2 łyżeczki |
chleb tostowy | 4 kromki |
masło | 2 lyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: