Przepis i sposób przygotowania na: Francuska zupa cebulowa z grzankami
Kroki postępowania
Zupę przelać do żaroodpornych naczyń, ja nie posiadam małych na zupę, więc przelałam do nagrzanego garnka żeliwnego. Na wierzchu ułożyć grzanki
Smacznego:)
bulion wołowy | 1,5 l |
cebula | 900 g |
masło | 2 łyżki |
olej | 2 łyżki |
wino białe wytrawne | 150 ml |
majeranek | |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
bagietka | 1 szt |
masło | 1 łyżka |
czosnek | 1 ząbek |
żółty ser starty |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: