Przepis i sposób przygotowania na: Mintaj w lekkim sosie szpinakowym
Kroki postępowania
podawać np z ziemniaczkami rybkę polaną sosem
filet z mintaja | kostki 4 sztuki |
cebula | 1 mała |
czosnek | 1-2 ząbki |
szpinak mrożony | 20 dkg |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
masło | 1 łyżeczka |
mąka pszenna | 2 łyżki |
mleko | 300 ml |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat | do smaku |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | do smaku |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | cytrynowa do smaku |
olej do smażenia | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: