Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto bananowe
Kroki postępowania
Margarynę utrzeć z cukrem i jajkami na gładką masę.
margaryna | 20 dag |
cukier | 1 1/2 szklanki |
jajko | 3 szt |
mąka tortowa | 2 szklanki |
płatki owsiane | 1 szklanka |
Soda oczyszczona Prymat | 1 łyżeczka |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
kawa rozpuszczalna | 1 łyżka |
orzechy włoskie | 1 szklanka/potłuczone |
banan | 7 szt/dobrze dojrzałe |
tłuszcz do formy | |
wiórki kokosowe | do formy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: