Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zapiekanka ryżowa z rybą

2.0
(9)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż brązowy 2 woreczki
filet z morszczuka 500 g
pomidory krojone z puszki 1 puszk
ser żółty 150 g
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat
Pieprz cytrynowy mielony Prymat
Sól ziołowa jodowana Prymat
Papryka słodka mielona Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanka ryżowa z rybą

Rybę obsypać przyprawami i odstawić do lodówki. Ryż ugotować. Naczynie do zapiekania natłuścić. Wysypać ugotowany ryż. Rybę podsmażyć z obu stron i ułożyć na ryżu. Całość zalać pomidorami i posypać startym żółtym serem i słodką papryką.
Zapiekać 30 minut w piekarniku rozgrzanym do 200 stopni. Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak