Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka pieczarkowa z ryżem

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki 1/2 kg
brokuł 1/2 szt
jajko 5 szt
por 1 szt
ryż ugotowany 1/2 woreczka
musztarda 1 łyżeczka
majonez 2-3 łyżki
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka pieczarkowa z ryżem

Pieczarki pokroić w odgotować w osolonej wodzie. Wystudzić i odcisnąć. Brokuła podzielić na małe różyczki i ugotować na półtwardo. Jajka ugotować na twardo i pokroić w kostkę. Pora pokroić w półplasterki. Wszystkie składniki wymieszać, dodać musztardę i majonez i doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dagita 22.09.2015 22:13
Smaczna sałatka :)
kuchcik89 19.09.2015 19:07
oj musi być pyszna :)
Wafelek2601 19.09.2015 15:41
Bardzo smaczna
Damiano
Damiano 19.09.2015 14:33
super sałatka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak