Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z pekińskiej z pestkami dyni

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/2 sztuki
pestki dyni 5 dkg
kukurydza w puszce 4 łyżki
ogórek 1 sztuka
papryka konserwowa 2 płaty
oliwa 2 łyżki
sok z cytryny
sól
Pieprz czarny mielony Prymat
koperek 1 gałązka

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z pekińskiej z pestkami dyni

Kapustę drobno poszatkować. Paprykę pokroić w paseczki i wraz z kukurydzą osączyć. Ogórki pokroić w półplastry. Wszystkie składniki połączyć.Dodać pestki dyni i posiekany koperek. Dodać oliwę, odrobinę soku z cytryny. Przyprawić solą i pieprzem. Wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina1991 20.09.2015 09:42
świetna sałatka ;-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak