Przepis i sposób przygotowania na: Naleśniki z jarmużem i białym serem
Kroki postępowania
do naczynia wlać mleko ,dodać jajka, sól i przesianą mąkę.
mąka tortowa | 2 szklanki |
mleko | 1 szklanka |
woda gazowana | 0,5 szklanki |
sól | 1 szczypta |
jarmuż | 1 garść |
jajko | 2 szt |
olej do smażenia | 0,5 szklanki |
ser biały | 200 g |
ząbek czosnku | 1-2 szt |
jogurt grecki | 2 łyżki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
jarmuż | 2 garstki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: