Przepis i sposób przygotowania na: Muffinki kawowo-cynamonowe z białą czekoladą
Kroki postępowania
Składniki mokre połączyć z suchymi i bardzo dokładnie wymieszać drewnianą łyżką albo krótko zmiksować.
Ostudzić na kratce.
cukier trzcinowy | 1 szkl. |
mąka tortowa | 1 szkl. |
mąka krupczatka | 1 szkl. |
jajko | 2 duże |
kawa rozpuszczalna | 1 łyżka |
kawa | mielona 1 łyżka |
proszek do pieczenia | płaska łyżeczka |
Soda oczyszczona Prymat | 1/2 łyżeczki |
masło | 100 g |
mleko 3,2% | 1 szkl. |
melasa | 1 łyżka |
czekolada | biała |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: