Przepis i sposób przygotowania na: Niecodzienne mielone, czyli z mozzarellą i bazylią :)
Kroki postępowania
SMACZNEGO!
łopatka bez kości | 600 g |
mięso wołowe | 350 g |
mozzarella w kulce | 1 szt |
bazylia świeża | 2-3 gałązki |
jaja | 2 szt |
bułka | 1-2 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panierki |
Bazylia suszona Prymat | 1/2 łyżeczki |
Kucharek przyprawa do potraw | 1/2 łyżeczki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1/2 łyżeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
sól | do smaku |
margaryna | do smażenia |
Papryka słodka mielona Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: