Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z dyni makaronowej i szpinaku z mozzarellą
Kroki postępowania
Skropić aromatyzowaną oliwą o ulubionym smaku (czosnkową, chili, ziołową).
dynia | makaronowa 1/2 średniej |
mozzarella w kulce | 100-120 g |
szpinak baby | 500 g |
oliwa | 2-3 łyżki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
płatki suszonych pomidorów | 1 łyżeczka |
sok z cytryny | do smaku |
oliwa aromatyzowana | ulubiony smak |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: