Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Anyżkowe bogactwo jesieni

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta pekińska 4 liście
marchew
seler naciowy 2 łodygi
koper włoski 1/2 szt
pomidor 2 szt
olej arganowy 2 ł
sok z cytryny
sól
pieprz
Zioła prowansalskie suszone Prymat

Porada

Wspaniała chrupiąca surówka na która składają się dary jesieni. Wzbogacona niezwykle cennym dla nas olejem arganowym. Anyżkowe bo z cudownie smakującym i pachnącym anyżkiem koprem włoskim.

Przepis i sposób przygotowania na: Anyżkowe bogactwo jesieni

Kapuste pekińską siekamy drobno.
Łodygi selera obieramy z włókiem i szatkujemy na cienkie paseczki.
Pomidora roimy w kostkę.
Koper włoski kroimy w cieniutkie paseczki.
Marchew obieramy, myjemy i ścieramy na tarce.
Wszystkie warzywa wrzucamy do miski, oprószamy solą, pieprzem i ulubionymi ziołami, skrapiamy sokiem z cytryny i olejem arganowym, mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dorota20w 03.11.2015 22:04
dziękuję :)
IKrakowianka 03.11.2015 20:13
zdrowe i pyszne!
Adamorek 03.11.2015 18:09
super sprawa
Agnieszka-87-25 03.11.2015 16:19
mniam apetyczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak