Składniki:
kapusta czerwona | 1 główka |
cebula | 1 |
marchew | 1 |
ziemniaki | 1 |
ser twarogowy | 500 g |
sól | 1 łyżka |
pieprz | 1/2 łyżeczki |
masło klarowane | 2 łyżki |
Kminek mielony Prymat | 1 łyżeczka |
cząber | 1 łyżeczka |
woda | |
ocet jabłkowy | 1 łyżka |
kapusta czerwona | 1 główka |
cebula | 1 |
marchew | 1 |
ziemniaki | 1 |
ser twarogowy | 500 g |
sól | 1 łyżka |
pieprz | 1/2 łyżeczki |
masło klarowane | 2 łyżki |
Kminek mielony Prymat | 1 łyżeczka |
cząber | 1 łyżeczka |
woda | |
ocet jabłkowy | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: