Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kotlety z karczku z nadzieniem

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

Lista składników

karkówka wieprzowa 4 kotlety
papryka czerwona 1/4 szt
pieczarki 100 g
ser żółty 5 dkg
przyprawa piri-piri
sól i pieprz

do panierowania

jajko
Bułka tarta klasyczna Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Kotlety z karczku z nadzieniem

Pieczarki pokroić w plasterki i podsmażyć. Doprawić solą i pieprzem. Kotlety rozbić, na każdym ułożyć ser, paski papryki i plasterki pieczarek, skropić sosem i przykryć serem żółtym. Kotlety posypać solą i pieprzem i złożyć na pół. Panierować w rozmąconym jajku i bułce tartej i smażyć z obu stron na złoty kolor. Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewa Wojtaszko 09.11.2015 10:00
muszę wypróbować
joannaa24 08.11.2015 17:09
Fajnie wyglądają
jagoda5913 08.11.2015 15:33
dobry pomysł
mirosława4 08.11.2015 15:12
bardzo smaczne
Renata9 08.11.2015 15:04
Smaczne kotlety :-)
Motorek 08.11.2015 14:30
Bardzo dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak