Składniki:
łopatka bez kości | 80 dag |
cebula czerwona | 3 sztuki |
cebula biała | 3 sztuki |
przyprawa uniwersalna | 1,5 łyżeczki |
majeranek | 1 łyżeczka |
skrobia ziemniaczana | 1 łyżeczka |
pieprz | do smaku |
olej do smażenia | |
woda | 1 i 3/4 szklanki |
łopatka bez kości | 80 dag |
cebula czerwona | 3 sztuki |
cebula biała | 3 sztuki |
przyprawa uniwersalna | 1,5 łyżeczki |
majeranek | 1 łyżeczka |
skrobia ziemniaczana | 1 łyżeczka |
pieprz | do smaku |
olej do smażenia | |
woda | 1 i 3/4 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: