Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Filet z kurczaka w pieczarkowej pierzynce.

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z kurczaka 2
pieczarki 0,5 kg.
cebula 1
ser żółty 4 plasterki
oliwa
Pieprz czarny mielony Prymat
sól do smaku
Bułka tarta klasyczna Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Filet z kurczaka w pieczarkowej pierzynce.

Filety myjemy i robimy z nich 4 kotlety,panierujemy w jajku i bułce tartej.Pieczarki drobno pokrojone smażymy na patelni z przyprawami.Filety smażymy z dwóch stron ,jak będziemy przypiekać drugą stronę to kładziemy na nie plasterek sera i pieczarki,czekamy aż ser się roztopi i gotowe .Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Aleksandra/Olcia 23.11.2015 13:35
jak są pieczarki to musi być pyszne
ilka01 23.11.2015 10:20
uwielbiam :)
Motorek 23.11.2015 08:59
bardzo dobre
Ewelina1991 23.11.2015 08:32
pyszności na talerzu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak