Składniki:
jabłka | 3 sztuki |
twaróg | półtłusty 50 gram |
orzechy włoskie siekane | 1 łyżka |
rodzynki | 1 łyżka |
cukier puder | 2 łyżeczki |
Cynamon mielony Prymat | duża szczypta |
masło | do wysmarowania naczynia |
jabłka | 3 sztuki |
twaróg | półtłusty 50 gram |
orzechy włoskie siekane | 1 łyżka |
rodzynki | 1 łyżka |
cukier puder | 2 łyżeczki |
Cynamon mielony Prymat | duża szczypta |
masło | do wysmarowania naczynia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: