Przepis i sposób przygotowania na: Kluski śląskie z kotletem mielonym
Kroki postępowania
Formujemy małe kuleczki w których robimy po środku dziurki.
Fasolkę gotujemy do momentu kiedy będzie miękka, na talerzu polewamy bułka tartą.
mięso mielone | 60 dag |
jajko | 4 szt. |
bułka czerstwa | 1 szt. |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól | |
olej do smażenia | |
ziemniaki ugotowane | 1 kg |
mąka ziemniaczana | 2 szkl. |
fasolka szaragowa | 40 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: