Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka- szpinak z pomarańczą
Kroki postępowania
W misce mieszamy składniki dressingu. Gotowym polewamy przygotowaną sałatkę. Podajemy!
pomarańcza | 2 małe sztuki |
granat | 1 owoc |
szpinak świeży | ok 100 gram |
awokado | 1/3 owocu |
orzechy włoskie | 1/3 szklanki |
oliwa | 4 łyżki |
sok z cytryny | 1 łyżka |
sól do smaku | |
Pieprz kolorowy Prymat w młynku | świeżo mielony |
miód płynny | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: