Przepis i sposób przygotowania na: Cynamonowe ciasteczka z amarantusem i rodzynkami.
2.Ciasteczka układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
3.Ciasteczka pieczemy około 15-20 minut do zrumienienia.
mąka tortowa | 1 szklanka |
amarantus ekspandowany | 1 szklanka |
cukier trzcinowy | 2 łyżki |
jajko | 1 sztuka |
masło lub margaryna | 15 dag |
Cynamon mielony Prymat | 1 łyżeczka |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
rodzynki | pół szklanki |
mąka pszenna | do posypania stolnicy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: