Przepis i sposób przygotowania na: Drobiowa pieczeń z pieczarką w wersji light
Kroki postępowania
W między czasie seler pokroić w cienkie plasterki. Do miski przełożyć mięso, dodać seler, przestudzoną cebulę oraz musztardę
pierś z kurczaka | 1,1 kg |
seler naciowy | 35 g |
pieczarki | 4 duże sztuki |
cebula | 2 małe szt |
olej rzepakowy | 2 płaskie łyżki |
Musztarda sarepska Prymat | 35 g |
jajko | 2 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 30 g |
ogórki konserwowe | 2 szt |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | 1 łyżeczka |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: