Przepis i sposób przygotowania na: Tarta borówkowo- malinowa
Kroki postępowania
Gotowe wstawiamy do piekarnika na około 45 minut (180˚C). Po wyjęciu tarte studzimy. Przed podaniem posypujemy cukrem pudrem.
mąka | 35 dag |
żółtko jajek | 2 sztuki |
jajko | 1 sztuka |
cukier puder | 2 łyżki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
ocet | 1 łyżeczka |
margaryna | 15 dag |
borówka amerykańska | 1,5 szklanki |
maliny świeże | 1 szklanka |
cukier puder | do posypania |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: