Przepis i sposób przygotowania na: Przepis dnia V: Polędwica Wellington, odc. 78
Kroki postępowania
![Krok 1 - Przepis dnia V: Polędwica Wellington, odc. 78 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-v-poledwica-wellington-odc.-781-2.jpg)
![Krok 2 - Przepis dnia V: Polędwica Wellington, odc. 78 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-v-poledwica-wellington-odc.-782-2.jpg)
![Krok 3 - Przepis dnia V: Polędwica Wellington, odc. 78 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-v-poledwica-wellington-odc.-783-2.jpg)
![Krok 4 - Przepis dnia V: Polędwica Wellington, odc. 78 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-v-poledwica-wellington-odc.-784-2.jpg)
![Krok 5 - Przepis dnia V: Polędwica Wellington, odc. 78 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-v-poledwica-wellington-odc.-785-2.jpg)
![Krok 6 - Przepis dnia V: Polędwica Wellington, odc. 78 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-v-poledwica-wellington-odc.-786-2.jpg)
polędwica wieprzowa | 500 g |
jajko | 1 sztuka |
masło | |
Czosnek staropolski Prymat | |
tymianek | |
rozmaryn | |
ciasto francuskie | 1 płat |
Musztarda sarepska Prymat | |
boczek wędzony | 10 plastrów |
borówki | 8-10 sztuk |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
olej |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: