Przepis i sposób przygotowania na: Jesienny gulasz z jabłkami
Kroki postępowania
Przygotowane warzywa dodajemy do mięsa. Całość podlewamy wodą i dusimy do momentu jak mięso będzie miękkie.
cielęcina | 700 gram |
papryka czerwona | 2 sztuki |
cebula | 2 sztuki |
jabłka | 3 sztuki |
żurawina suszona | garść |
olej | |
Pieprz kolorowy Prymat w młynku | |
przyprawa do potraw | do gulaszu |
sól do smaku | |
Papryka ostra mielona Prymat | do smaku |
Musztarda francuska Prymat | 2 łyżki |
czosnek | 3 ząbki |
sok z cytryny | z połowy |
cynamon Prymat | do smaku |
natka pietruszki | pęczek mały |
mąka | ok 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: