Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty kiszonej i dyni

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 30 dag
dynia 30 dag
olej 5 łyżek
natka pietruszki
cukier do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty kiszonej i dyni

Wykonanie:
Dynię zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Kapustę opłukać i posiekać. Wymieszać składniki, doprawić cukrem do smaku, wymieszać z olejem i przybrać natką pietruszki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 31.12.2015 10:36
ciekawe połączenie smaków
Franciszek 31.12.2015 00:58
dobry pomysł
Jadwiga/Jaga85 31.12.2015 00:14
Ciekawy pomysł!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak