Przepis i sposób przygotowania na: Chlebek morelowo - śliwkowo - figowy z orzechami nerkowca.
Kroki postępowania
Smacznego !
mąka krupczatka | 700 g |
mąka pszenna | pełnoziarnista 300 g |
orzechy nerkowca | 50 g |
słonecznik łuskany | 100 g |
cukier trzcinowy | 1 łyżka |
sól | 1 łyżka |
sezam czarny | 1 łyżka |
drożdże świeże | 42 g |
śliwki suszone | 100 g |
morele suszone | 100 g |
figi | suszone 100 g |
woda letnia | 1 litr |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: