Składniki:
puree z dyni | 1/2 szkl |
mąka tortowa | 20 dag |
jajko | 2 szt |
cukier | 2 łyżki |
laska wanilii | 1/3 szt |
woda gazowana | 100 ml |
mleko | 50 ml |
masło klarowane | 1 łyżka |
proszek do pieczenia | 2/3 łyżeczki |
sól | szczypta |
miód prawdziwy |
puree z dyni | 1/2 szkl |
mąka tortowa | 20 dag |
jajko | 2 szt |
cukier | 2 łyżki |
laska wanilii | 1/3 szt |
woda gazowana | 100 ml |
mleko | 50 ml |
masło klarowane | 1 łyżka |
proszek do pieczenia | 2/3 łyżeczki |
sól | szczypta |
miód prawdziwy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: