Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta kanapkowa z papryką

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ser biały 250 g
cebula 1 sztuka
papryka czerwona 1 sztuka
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat
śmietana 18 proc 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta kanapkowa z papryką

Ser przełożyć do miseczki, rozgnieść widelcem. Paprykę i cebulkę roimy w kostkę, dodajemy do sera, mieszamy, przyprawiamy solą i pieprzem do smaku. Dodajemy śmietanę i mieszamy, sprawdzając smak i konsystencje pasty. Pastę wykradamy na kromki posmarowane masełkiem i podajemy z pomidorkiem. pyszna. :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mysiunia 07.01.2016 16:56
smaczna, lubię twarogowe pasty
jasiek 07.01.2016 16:39
fajna do bułeczki na śniadanie, polecam
misia123410 07.01.2016 16:20
Wygląda bardzo apetycznie:)
anka1988 07.01.2016 13:36
tez taka robię, uwielbiam ją!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak