Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z rzodkiewki i kalarepki
Ogórki meksykańskie i pomidorki koktajlowe umyć i pokroić. Wszystkie przygotowane składniki włożyć do miski, skropić sosem winegret, doprawić do smaku solą i pieprzem, wymieszać.
marchewka | 1 szt |
kalarepka młoda | 1 szt |
rzodkiewka | 1 pęczek |
jabłko | 1 szt |
pomidorki koktajlowe | 10 dag |
ogórki | 5 dag( meksykańskie) |
sos winegret | |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
sok z cytryny | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: