Przepis i sposób przygotowania na: Drożdżowe pieczone, czyli pierogi ze smacznym farszem!
Kroki postępowania
SMACZNEGO!
mąka pszenna | 500 g |
mleko | 250 ml |
drożdże świeże | 50 g |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 2/3 łyżeczki |
Bazylia suszona Prymat | 1 łyżeczka |
cukier | 2/3 łyżeczki |
oliwa | 2-3 łyżki |
łopatka bez kości | 500 g |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1/3 łyżeczki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 2/3 łyżeczki |
Czosnek staropolski Prymat | 1/2 łyżeczki |
Kurkuma mielona Prymat | 1/3 łyżeczki |
oliwa | 1-2 łyżki |
ser żółty | 100 g |
kukurydza w puszce | 1/2 puszki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: