Przepis i sposób przygotowania na: Kakaowa szarlotka mocno cynamonowa
Kroki postępowania
Jedną wylepiamy naczynie do pieczenia.
Tak przygotowaną szarlotkę wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180 C na 40-45 minut.
jabłka | 1 kg |
cukier | 4 łyżki |
cynamon | 1 łyżka |
mąka | 1 1/2 szkl |
cukier | 1 szkl |
margaryna | 150 g |
kakao | 2 łyżki |
jajko | 1 szt |
śmietana | 1 łyżka |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: