Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z pekińskiej z jabłkiem i marchewką

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/2 sztuki
jabłko 1 sztuka
marchew 1 sztuka
sok z cytryny
olej rzepakowy
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z pekińskiej z jabłkiem i marchewką

Kapustę pekińską drobno poszatkować. Jabłka zetrzeć i skropić sokiem cytrynowym. Marchewkę zetrzeć i dodać do reszty. Skropić oliwą. Oprószyć solą i pieprzem. Wymieszać.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 26.03.2016 08:40
smaczna i zdrowa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak