Przepis i sposób przygotowania na: KREM Z ZIELONEGO GROSZKU, TRAWĄ CYTRYNOWĄ I MIĘTĄ PIEPRZOWĄ
Podawać z łyżką jogurtu naturalnego (opcjonalnie).
zielony groszek | 500 g |
por (biała część) | 10 cm |
cebula | 2 szt |
mięta pieprzowa | 2 łyżki |
trawa cytrynowa | 2 łyżki |
sok z cytryny | 1/2 szt |
olej | 3 łyzki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
serek mascarpone | 200 g |
bulion drobiowy | 1 litr |
jogurt naturalny |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: