Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kompot truskawkowo-rabarbarowy z miętą

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rabarbar 4 łodygi
truskawki 1/2 kg
mięta 3 łodygi
cukier 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Kompot truskawkowo-rabarbarowy z miętą

Rabarbar pokroić, dodać truskawki, zalać ok 2 litrami wody. Dodać miętę, cukier i zagotować. Kompot wystudzić. Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

joannaa24 07.02.2016 19:11
Bardzo dobry, lubię połączenie truskawek i rabarbaru
Madzai 07.02.2016 18:43
jaki kolorowy mniam
Wacław 07.02.2016 17:41
pyszniutki nie tylko do obiadu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak