Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kiszonej kapusty

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta kiszona 250 Gram
por (biała część) 1/3 Sztuki
marchew 1-2 Sztuki
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat Wg Uznania
Pieprz czarny mielony Prymat Wg Uznania
pietruszka zielona 50 Gram
oliwa 1-2 Łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonej kapusty

Kapustę kroimy na mniejsze części, dodajemy potarta marchewke, pora i pietruszke, dodajemy oliwe i doprawiamy do smaku. Surowka bardzo dobrze pasuje do ryb jak i mies ;)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marenka 29.01.2016 11:15
bardzo dobra i zdrowa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak