Składniki:
cebula | 500 g |
wino białe wytrawne | 200 ml |
bulion drobiowy | 1 l |
sól i pieprz | do smaku |
ser żółty | do posypania |
bagietka | 1/2 |
tymianek | 1 łyżeczka |
ząbek czosnku | |
masło | 2 łyżki |
oliwa | 2 łyżki |
cebula | 500 g |
wino białe wytrawne | 200 ml |
bulion drobiowy | 1 l |
sól i pieprz | do smaku |
ser żółty | do posypania |
bagietka | 1/2 |
tymianek | 1 łyżeczka |
ząbek czosnku | |
masło | 2 łyżki |
oliwa | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: