Składniki:
semolina | 200 g |
woda ciepła | 30 ml |
jajko | 2 szt |
ser ricotta | 500 g |
parmezan | 100 g |
żółtko jajek | 6 szt |
Pieprz czarny mielony Prymat | 3 szczypty |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 3 łyżki |
woda zimna | 3 l |
semolina | 200 g |
woda ciepła | 30 ml |
jajko | 2 szt |
ser ricotta | 500 g |
parmezan | 100 g |
żółtko jajek | 6 szt |
Pieprz czarny mielony Prymat | 3 szczypty |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 3 łyżki |
woda zimna | 3 l |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: