Składniki:
cebula | 6 szt |
ząbki czosnku | 2 szt |
masło | 2 łyżki |
bulion drobiowy | 1,5 litr |
serek topiony śmietankowy duży | 200 g |
tymianek | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól | |
chleb tostowy | 4 kromki |
olej | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat |
cebula | 6 szt |
ząbki czosnku | 2 szt |
masło | 2 łyżki |
bulion drobiowy | 1,5 litr |
serek topiony śmietankowy duży | 200 g |
tymianek | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól | |
chleb tostowy | 4 kromki |
olej | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: