Przepis i sposób przygotowania na: Devolay z masełkiem natką pietruszki na puree z ziemniaka i selera
Seler i ziemniaki obieramy gotujemy do miękkości. Odcedzamy. Dusimy z śmietaną 30 % . Doprawiamy solą do smaku.
pierś z kurczaka | 1 kg |
sól | |
Pieprz biały mielony Prymat | |
jajko | 2 szt |
mąka | |
ziemniaki | 1 kg |
seler | 1 szt |
śmietana 30% | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 szklanka |
masło | 1/2 kostki |
natka pietruszki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: