Przepis i sposób przygotowania na: Burger z indyka z selerem naciowym i marynowaną sałatką
Kroki postępowania
Górne połowy bułeczek posmarować resztą sosu tatarskiego i nakryć burgery - lekko docisnąć i od razu podawać.
sałatka warzywna Smak | do smaku |
kajzerka | 2 szt. |
ser żółty pikantny | 2 plasterki |
seler naciowy | kilka małych gałązek |
ketchup łagodny | do smaku |
sos tatarski | 2 łyżki |
udziec z indyka | b/k 300 g |
szczypiorek | kilka gałązek |
sól i pieprz | do smaku |
bułka czerstwa | 1 mała |
cebula | 1 mała |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: